Haal iedere dag het beste uit jezelf.

Ontwikkel jezelf en onze frieten.

Careers that make a difference

Potatoes can do that

Werken bij Aviko in Poperinge

Onze nieuwste Aviko-fabriek in Poperinge zoekt nog naar toppers van collega’s! Ben jij zo’n topper? Dan kom jij misschien binnenkort hard werken in onze grote familie! Bij ons kan je jezelf ontwikkelen, heb je afwisselende dagen en sta je nooit meer in de file naar het werk! Trouwens, je werkt elke dag in de omgeving van je favoriet product: lekkere frietjes!

Nieuwe vacatures

Onderhoudstechnieker

Locatie Poperinge

fulltime

operations

Shiftleader 2 ploegen

Locatie Poperinge

fulltime

productie

Operator frietlijn (vaste nacht)

Locatie Poperinge

fulltime

operations

Melissa Flamey, TPM-manager

Werken bij Aviko, da’s veel meer dan de patatten uit het veld kijken.

Als TPM-manager werkt Melissa Flamey aan een verbeterprogramma waarbij de mensen centraal staan. In haar rol komt ze op de meest diverse plekken in de fabriek en maakt ze daar het verschil met haar TPM-programma. 

Meer verhalen
van medewerkers

Wendy van Dijck,

Quality Supervisor

Ik hou van de nuchtere instelling”

Als quality supervisor houdt Wendy van Dijck toezicht op alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen de verse frietfabriek in Steenderen. Van aardappel tot verpakking, tot de frieten zelf. Maar kwaliteit zit niet enkel in het product, ook werkomgeving, bedrijfskleding en hygiëne moeten aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoen.

Wiert Wiertsema,

Commercieel coördinator pootgoed

Er kan veel misgaan met een aardappel”

Als commercieel coördinator pootgoed houdt Wiert Wiertsema zich bezig met alle facetten van pootgoed. Pootgoed zijn aardappelen die door telers geplant worden, daaruit volgt de oogst in het najaar. Hij is betrokken bij de inkoop, de verdeling over de verschillende regio's in Europa en houdt zich bezig met optimaliseren van kosten en kwaliteit van het pootgoed.

Matthijs Huetink,

Procesoperator

Ik wil het maximale uit een aardappel halen”

Als procesoperator stuurt Matthijs Huetink storingen en afwijkingen bij, houdt hij in de gaten of de waardes van de machines in de fabriek kloppen en probeert hij op alle manieren het maximale uit de aardappel te halen.