Jacqueline de Witte

Als productmanager marketing is Jacqueline de Witte de schakel tussen de markt en het product. Ze onderzoekt waar de markt naartoe beweegt, waar die behoefte aan heeft en hoe dit omgezet kan worden in een product. Ook behandelt ze concrete vragen van horeca en groothandel en bekijkt ze met productie de mogelijkheden om ideeën daadwerkelijk uit te voeren.

Met alle aardappelharten bij elkaar realiseren we hele mooie dingen”

“Waar onze marketingafdeling bezig is met het in de markt zetten en vermarkten van een product, zit ik een laag dieper in Aviko en houd ik me ook bezig met of, hoe en waar we het product uiteindelijk gaan maken. Als het een simpele klantvraag is ben ik alleen doorgeefluik naar productieontwikkeling, maar als het om een groter project gaat bekijk ik ook mogelijkheden om het product breder te kunnen inzetten. Dit doe ik samen met de product ontiwkkelingsafdeling.”

“Als mensen aan me vragen waar ik werk zeg ik altijd: bij Aviko, ja van de frietjes. Maar veel mensen weten niet dat je met een aardappel veel meer kunt doen. Voor mij was een aardappel ook altijd gewoon een product, totdat ik hier kwam en ik zag hoeveel potentie een aardappel heeft. Het mooie is dat iedereen die hier werkt een aardappelhart heeft en met al die aardappelharten bij elkaar realiseren we hele mooie dingen.”

“Ik vind onze gratin fantastisch!”

“Ik ben trots hoe hard we aan het bouwen zijn aan de toekomst. Producten met minder bekendheid krijgen steeds meer focus en worden steeds groter, dit heeft grote impact op de markt. Ik vind onze gratin bijvoorbeeld fantastisch! Het is een luxeproduct dat voor veel restauranthouders tijdrovend is om zelf te maken. Met onze gratin ontzorgen we hen en kunnen ze tegelijkertijd een goed product op tafel zetten.”

Meer verhalen
van medewerkers

Didier van der Lint,

Procesoperator nacht

Werken bij Aviko, da's met uw gat in de patatten vallen.”

Voor Didier van der Lint, Procesoperator Friet in de nachtploeg, is Aviko meer dan een werkgever. Het is een plek om op familiale wijze met goede collega’s te zijn. Maar ook een omgeving waar gezondheid en beweging erg gestimuleerd wordt. Bekijk zijn verhaal hier

Wiert Wiertsema,

Commercieel coördinator pootgoed

Er kan veel misgaan met een aardappel”

Als commercieel coördinator pootgoed houdt Wiert Wiertsema zich bezig met alle facetten van pootgoed. Pootgoed zijn aardappelen die door telers geplant worden, daaruit volgt de oogst in het najaar. Hij is betrokken bij de inkoop, de verdeling over de verschillende regio's in Europa en houdt zich bezig met optimaliseren van kosten en kwaliteit van het pootgoed.

Wendy van Dijck,

Quality Supervisor

Ik hou van de nuchtere instelling”

Als quality supervisor houdt Wendy van Dijck toezicht op alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen de verse frietfabriek in Steenderen. Van aardappel tot verpakking, tot de frieten zelf. Maar kwaliteit zit niet enkel in het product, ook werkomgeving, bedrijfskleding en hygiëne moeten aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoen.